На офіційний Instagram-аккаунт української "Студії Квартал-95" підписано більше двох мільйонів чоловік. Вони займаються концертною гумористичною діяльністю вже близько двох десятиліть, а сама компанія була заснована на базі команди КВН 17 років тому.

Читайте Знай в Google News!

Зараз там було опубліковано фото, на якому зображені два учасники шоу Олександр Пікалов і Євген Кошовий. Женя зробив вигляд крутого хлопця, будучи в бомбері, окулярах-авіаторах і з декількома масивними ланцюгами. Рукою він робить жест із загинанням одного безіменного пальця, що означає перевагу над тим, кому жест і адресований.

"Йоу, друзі! Всім крутого настрою. Заряджайтеся позитивом і заряджайте інших!",- написано в підписі. Тоді як Пікалов виглядає досить здивованим, стоячи поруч з Кошовим.

"Це присідалич і книголюб?", "Кошовий на Пафосі", "Лисий з тобою зрозуміло ти авторитетний мужик у нас, а хто це поруч з тобою каламутний мужичок?", "Коли дізналися, що у Слуг МВФ - всього 3% підтримки", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Литвинова оголила душу і груди одночасно: ніхто не дасть їй 40 років.

Як повідомляв "Знай.ua", красуня-донька Ольги Сумської оголила пишне декольте в сміливій сукні: "Ви про що подумали?"

Знай.ua писав, "Краще, ніж у Лободи", - різко схудла Ані Лорак вразила своєю "родзинкою" в крихітному міні.