Відома російська співачка Алла Пугачова в 71-річному віці вже завершила свою співочу кар'єру і проводить час вдома, виховуючи маленьких дітей лізу і Гаріка, які в цьому році пішли в перший клас. Нове фото артистки змусило фанатів знову заговорити про її пластику і зовнішній вигляд немолодої Примадонни.

Читайте Знай в Google News!

"Ми отримуємо від життя те, у що віримо. Ти віриш, що життя прекрасне - і вона прекрасна. Ти віриш, що вона жахлива - вона жахлива. Віриш, що виходу немає - і не знайдеш виходу. Віриш, що вихід є - обов'язково його побачиш. Ти чекаєш біди - вона обов'язково прийде. Ти боїшся захворіти - ти захворієш. Ти віриш в успіх - ти його створиш. Ти чекаєш щастя-воно вже на шляху до тебе! Наша віра створює нашу реальність", - пише Пугачова.

На фото вона позує в коротких шортах разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним. Думки в коментарях розділилися і одні відзначили мудрі слова Пугачової, а інші – зміни в її зовнішньому вигляді.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Шанувальники звернули увагу на худорлявість ніг Пугачової, якої вона домоглася імовірно пластикою, а не зміною харчової поведінки і тренуваннями. Крім того, коментатори звертають увагу на обличчя 71-річної артистки, яке після пластики виглядає неприродно.

"Шкода тільки, що саме ця реальність у всіх різна😉", "так, тепер звичайно показує свою фігуру, стільки жиру відкачали за гроші, тепер можна і коліна показувати і рот перекошений, тому що все потягнуто, зовсім не та співачка стала, нехай раніше повненька була, але жіночною", - пишуть коментатори.

Однак віддані шанувальники зробили чимало компліментів не тільки висловлюванням Алли, але і її особистості, згадали про давні концерти, на яких бували.

"АЛЛА талановита у всьому, мудра, стильна, в дусі часу живе, дай то Бог,, Алла Борисівна здоров'я Вам на довгі роки", " Який прекрасний цей шлях...", "Золоті слова!це так бадьорить!Алла ти супер!ти бомба і моя улюблена!колись найкрутіші виступали в кінці концерту, ч не спала, чекала твій вихід!", "Вірю в хороше і все буде добре і щастя дочекаюся, адже воно вже в дорозі", " золоті слова!!! Читати всім як мантру", - пишуть фанати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Алла Пугачова втратила близького друга і соратника.

Як повідомляв Знай. ua, 71-річну Пугачову помітили в ніжних обіймах свого кутюр'є, а Галкін і не проти.

Також Знай. ua писав, що у мережі показали новонароджену онуку Пугачової.