У студію ток-шоу "Про що мовчать жінки" на СТБ до Оксани Байрак прийде Олена з питанням, чи варто їй продовжувати жити з чоловіком, який довгі роки не робить пропозицію вийти заміж. Експерти розглянуть юридичні та моральні аспекти цієї теми, а також розкажуть про всі «ЗА» і «проти» цивільних шлюбів.

Читайте Знай в Google News!

Олена і її коханий Валерій одружені лише на словах. Вони живуть разом в любові і щастя вже 6 років. І все начебто добре, але одружуватися він не хоче. А вона не розуміє, в якому статусі Їхні стосунки. Олена мріє не про білу сукню або каблучку, а про визначеність і впевненість.

Про що мовчать жінки, фото: СТБ
Про що мовчать жінки, фото: СТБ

"Я не знаю, що мені робити — залишити все як є або зібрати волю в кулак, подумати про дітей, про майбутнє, і розірвати ці відносини", — зізнається героїня.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Юристи та психологи спільно з Оксаною Байрак допоможуть Олені знайти для себе відповідь.

Своєю історією поділиться колишня дружина Володимира Остапчука, і навіть адвокати займуть різні сторони барикад!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, правда про заморське кохання: чи варто пов'язувати свою долю з іноземцем.

Як повідомляв Знай. ua, матерям-одиначкам дали пораду, як врятувати сім'ю і знайти собі чоловіка, все простіше, ніж здається.

Також Знай. ua писав, що "про що мовчать жінки" розкрили мінуси при очевидних плюсах заміжжя за іноземцем.