Телесеріал "Татусеві Дочки" складно не згадати. Тисячі людей пам'ятають і обожнюють наймолодшу і саму жваву дочку, маленьку Пуговку, у виконанні Каті Старшової. А зараз ви відчуєте себе старими — Пуговка виросла і перетворилася на справжню красуню. Їй вже 19 років. Про те, що актриса відзначила 28 жовтня свій 19-й день народження, повідомив аккаунт "Новини шоу-бізнесу" в Instagram.

На екрані Старшова справила враження впевненої і цілеспрямованої дитини. Але ви будете здивовані, дізнавшись, що насправді це далеко не так. Катя завжди була тихою, сором'язливою, неохоче йшла на контакт з людьми — словом, вона була повною протилежністю своїй героїні.

Катя народилася в Москві в родині професійних фігуристів Ігоря Старшова і Олени Михайлівської. У ранньому дитинстві вона росла тихою дитиною, на оточуючих дивилася спідлоба, недовірливо. Щоб розкріпачити дочку, батьки віддали дівчинку в центр естетики і краси «Катюша». Там Старшова розкрилася і навчилася контактувати зі сторонніми людьми.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Нонна Гришаєва здивувала шанувальників фотографіями юної дівчини

Як повідомляв портал Знай.uа, Нонна Гришаєва закликала православних росіян молитися за збереження лісів Сибіру.

Також Знай.ua писав, зірка "Голосу країни" запаморочила голову українцям своєю " таблеткою"