Екс-ведуча "Орла і Решки" Регіна Тодоренко виклала в своєму Instagram цілу серію фотографій з ламами і альпаками. Як зазначила телеведуча, діло було в Підмосков'ї, в казковому містечку Мишкін.

На фото видно, що знаменитість дійсно насолоджується близькістю природи і чотириногих друзів, настільки екзотичних для наших просторів. Тодоренко запропонувала передплатникам вгадати, гда на фото лама, а де альпака. Також Тодоренко запропонувала фанатам оцінити новий випуск її власного шоу" П'ятниця з Регіною", який знімався якраз в Підмосков'ї.

Шанувальники в коментарях розчулювалися увазі лам і альпак, а ще — хвалили саму Регіну і її неабияку енергійність. Чи жарт — бути мамою і медійною персоною, а ще — завзятою мандрівницею одночасно. Адже навіть в умовах карантину і локдауну Тодоренко примудряється подорожувати і знаходити у всьому плюси.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипанням.