Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Еміра-Рахмана.

Так, артистка трепетно привітала чоловіка, батька її дітей Сеїт-Бекіра Сулейманова з днем народження 29 жовтня, присвятивши коханому теплі слова. При цьому красуня доповнила пост ніжною і романтичною фотосесією, зробленою на Андріївському узвозі в Києві. Парочка позувала в стильних осінніх вбраннях, цілуючи і обіймаючи один одного, а також милуючись запаморочливим видом на місто. Варто нагадати, що Джамала і Сеїт-Бекір зіграли весілля 26 квітня 2017 року, після майже 3-х років стосунків.

В цей чудовий день народився ти. У цей чудовий день ми вирішили бути сім'єю. ⠀ Sevem ⠀ Кохаю @s_bekir

Фолловери приєдналися до привітань: "з днем народження чоловіка нашої прекрасної Джамали!Будьте здорові та щасливі!!!", "Ви чудові!", "Чудові, прекрасні, люблячі!!! Величезного щастя вашій родині", " красива пара💖живіть довго і щасливо🌹 🌹 🌹".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше