Строгий і справедливий – в реаліті "Кохання на виживання", гуморний і сильний – в шоу "Діти проти зірок" (Новий канал). Олег Кензов різний на екрані і в житті. Зараз у нього спокійний характер. Але так було не завжди. У дитинстві ведучий був справжнім забіякою.

Читайте Знай в Google News!

"Подивіться на моє обличчя – воно все в шрамах, - показує Олег Кензов. - Чому? Тому що доводилося битися в дитинстві. Я ріс, як всі пацани. Одного разу прийшов додому з дуже великим синцем під оком. Мені його поставив однокласник. Він різко вдарив, я не очікував. На той момент він займався тхеквондо, тому сильно зарядив. Око моментально напух. Для мами я придумав легенду, що впав з даху, коли чистив сніг".

Олег Кензов, прес-служба Нового каналу
Олег Кензов, прес-служба Нового каналу

Не припинилися бійки і в юності артиста.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У мене є шрам, як у Гаррі Поттера. Його мені поставили, коли працював МС в клубі. П'яна публіка, самі розумієте, - згадує він. - Зараз я б у житті не поліз у бійку. Виступаю проти насильства в будь - яких його проявах".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, учасниця" Кохання на виживання " з'їла живу личинку через хлопця.

Як повідомляв Знай. ua, учасниця" Кохання на виживання " після нервового зриву і мітки розпеченою палицею стала мамою.

Також Знай. ua писав, що DJ. Nana боїться висоти, а Кензов в жаху від змій, перед Хеллоуїном зірки відверто розповіли про свої страхи.