Відома і незмінна телеведуча Надія Матвєєва веде свій Instagram-аккаунт і досить активно. На неї підписано понад 500 тисяч осіб, яких головна особа "Все буде добре" і "Все буде смачно!" радує нових новими фотографіями.

Читайте Знай в Google News!

Зараз вона поєднала приємне з корисним і опублікувала особисту фотографію, на якій прийняла шкідливу для здоров'я позу. "Сидіти, закинувши ногу на ногу, шкідливо. Порушується кровотік, страждають судини. Часте сидіння в такій позі призводить до нерівномірного навантаження на хребет, посилення асиметрії тіла. Це нездорова звичка. Я для фото так села, в житті уникаю такої пози. А ви любите сидіти "нога на ногу"?",- написала вона.

При цьому, ведуча постала в красивій сукні і туфлях, а весь погляд сфокусований на фотографуючому об'єкті.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Надійка, ви, як завжди, - чудово виглядаєте! І туфлі у вас дуже класні", "В мене раніше це була улюблена поза. Але змогла відучитися від цієї звички. Тепер просто не можу так сидіти. Дуже некомфортно", "Надюша, ви дуже добре виглядаєте", "Ні, у мене варикоз, я знаю, що таке сидіння погано для вен", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Єгор Гліб у минулому? Ані Лорак показала нового фаворита, дуже схожий на Мурата.

Як повідомляв "Знай.ua", Екзотична Джоджо Бейбі скинула з маєчку з величезних грудей, в очі дивитися не вийде.

Знай.ua писав, вагітна Емілі Ратаковски дозволить новонародженому малюкові вибрати підлогу самостійно.