Цієї суботи, 31 жовтня, о 20:20 на телеканалі "1+1" буде показаний півфінал найзагадковішого шоу країни під назвою "Маскарад", в новому епізоді якого глядачів своїми виступами повинні вразити кокетлива Кенгуру, епатажний Баран-репер, загадкова курка і добрий лицар. Однак крім них буде показаний новий супергерой, ім'я якого і буде озвучено в суботу.

Читайте Знай в Google News!

У суперфінал потрапить лише один із загадкових героїв. Обирати буде головний рефері проекту Юрій Горбунов. У нього у владі буде досвід і прийняття до уваги реакції зіркових команд і залу. Команда-переможець в "Ліпсінк баттлі" отримає право першим відкрити того чи іншого персонажа. Правильна відповідь дозволить отримати не тільки 10 балів, але і відразу назвати ім'я артиста, що ховається під наступним костюмом. Всього у команд є можливість заробити 40 балів у півфіналі.

"Маскарад", фото: 1+1
"Маскарад", фото: 1+1

Глядачів у телешоу чекає виступ Наталії Могилевської і веселий "Ліпсінк баттл", де Юрій Ткач з MARUV приміряють образ легендарної Вєрки Сердючки. У минулому епізоді в суперфінал був відправлений Кака, а команда капітана MONATIK перемогла в "Ліпсінк баттлі" і першими називали, хто ховається в костюмі лицаря або Коня. Вони припустили, що під костюмом Коня ховається телеведуча Леся Нікітюк і вгадали.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Глядачі теж матимуть можливість вгадувати, хто саме ховається за костюмами, завдяки мобільному додатку, який дозволить під час ефіру вибирати один з семи варіантів.

"Маскарад", фото: 1+1
"Маскарад", фото: 1+1

Нагадаємо, безсоромна екс-віагрянка Джанабаєва навчила українок, чим обмазувати обличчя: "Пробувати"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Школи" одягла мереживну білизну і спокушає чоловіків: "Якщо вам потрібен ідеальний...."

Знай.ua писав, сказала матірне слово в прямому ефірі: Оксана Гутцайт - про свій факап.