Російський артист, пародист, шоумен і телеведучий Максим Галкін активний користувач соціальної мережі Instagram, де він час від часу публікує фото- і відеоматеріали і показує своїх діточок Гаррі і Єлизавету, народжених в 2013 році сурогатною матір'ю для нього і дружини Алли Пугачової.

Читайте Знай в Google News!

Зараз Галкін опублікував відео, на якому його семирічна дочка Єлизавета грає на фортепіано разом з Пугачовою. "Режисер, оператор і диригент - Гаррі Максимович", — підписав він Відео. І дійсно, з самого початку відео можна побачити маленьку ручку, яка рухає в такт награвається мелодії.

"Улюблена пісенька мого тата! Багато діток її не знають!", "На всі руки майстра, співають, грають і знімають", "Які дружні і талановиті дітки", "Моя улюблена рубрика, як же я люблю дивитися на такі зворушливі моменти прекрасна Алла Борисівна і ваша чарівна дочка Єлизавета", "Здорово,сама Пугачова,яка збирала величезні стадіони,вчить грати на піаніно свою дочку", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, безсоромна екс-віагрянка Джанабаєва навчила українок, чим обмазувати обличчя: "Пробувати"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Школи" одягла мереживну білизну і спокушає чоловіків: "Якщо вам потрібен ідеальний...."

Знай.ua писав, сказала матірне слово в прямому ефірі: Оксана Гутцайт - про свій факап.