Анастасія Покрищук є 31-річною героїнею четвертого сезону реаліті під назвою "Від пацанки до панянки", яке виходить на"Новому каналі". Вона популярна завдяки своїй епатажній і яскравій зовнішності, заснованої на багатьох хірургічних втручаннях і збільшених вилицях і губах.

Читайте Знай в Google News!

Вона не збирається зупинятися на вже досконалих пластичних операціях, тому періодично повертається до Туреччини, щоб лягти під ніж експерта. Анастасія продовжує публікувати відео на своїй сторінці в Instagram, з відповідями на питання передплатників.

Наступне питання звучить так: "Хлопець писав Кожен день і перестав без причини, чому так?".

Обережно! У відео присутня ненормативна лексика 18+

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Якщо ви будете весь час мучитися питаннями, що у цих ідіотів в голові, ви про***те все своє життя. Ніхто тобі її не поверне. Дивись на вчинки, тому що ці ось листування — це п**дьож", — заявила вона.

"Обожнюю мати, що не розклад то по факту", "Підписуюся під кожним словом", "Ось це справжній психолог безкоштовний", "Це точно є такі кадри, теж думаю через що", - пишуть користувачки в коментарях.

Нагадаємо, безсоромна екс-віагрянка Джанабаєва навчила українок, чим обмазувати обличчя: "Пробувати"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Школи" одягла мереживну білизну і спокушає чоловіків: "Якщо вам потрібен ідеальний...."

Знай.ua писав, сказала матірне слово в прямому ефірі: Оксана Гутцайт - про свій факап.