Єгор Крід опублікував чергове відео у своєму TikTok. Безумовно, його фоловерам воно сподобалося, і набрало купу лайків. Однак деякі користувачі вже давно почали помічати одну важливу зміну. У Єгора Кріда на безіменному пальці руки знаходиться кільце.

Цікаво, що Крід досі нічого не пояснює, в його соціальних мережах немає ніяких згадок про його можливу "дружину". Однак він наполегливо акцентує увагу на цій деталі. Так чи інакше, але на останніх відео він активно демонструє користувачам свою руку з кільцем, наполегливо виставляючи напоказ свій новенький аксесуар.


Користувачі в соціальних мережах гадають, що означають ці рухи від Кріда. Чи дійсно він одружився, але в такому випадку, чому він не показує свою дружину, і взагалі жодним чином не згадує про цю подію? Інша точка зору полягає в тому, що все, що відбувається – звичайний хайп, і Крід таким чином тільки "підігріває" своїх фанатів.

Нагадавши, Гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.