Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами. А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні компрометуючі фото, на яких Кароліна позує у весільній сукні і з фатою на голові, ніжно обіймаючи нареченого, яким несподівано для всіх виявився виконавець Сергій Лазарєв.

Варто відзначити, що після розлучення з чоловіком Муратом через його зраду в 2018 році через 9 років шлюбу, виконавиця кардинально змінила стиль і навіть експерементувала в музичних напрямках, передаючи емоції через нові пісні. Зараз Кароліна зустрічається з саунд-продюсером Black Star Єгором Глібом, який молодший за неї на 14 років. З Сергієм Лазарєвим красуні приписують роман вже багато років, проте артисти завжди відзначають, що вони всього лише кращі друзі. Втім, це не заважає фанатам мріяти і за допомогою відмінної ретуші в Фотошопі доводити, як би добре зірки виглядали разом.

Фолловери залишилися в захваті: "а що, скоро весілля? Хто наречений? 😮 ", "Ой їй так блондинкою личить"," Крутооо😻 😻 😻 😻", "одні шедеври🤩 🤤".

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше