Відома українська телеведуча Марічка Падалко, яка працює в ТСН на телеканалі "1+1", і яка нещодавно перехворіла коронавірусом, вже повернулася до роботи і радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу телезірка показала миле фото в стильній сукні, яка їй дуже сподобалася і яку глядачі зможуть побачити в одному з нових випусків новин.

Читайте Знай в Google News!

На фото вона показала чорно-помаранчеву сукню по фігурі. При цьому воно виглядає, як спідниця і окрема блузка, але є цільним чином. Ведуча висловила невеликий смуток від того, що глядачам не вдасться побачити всю красу сукні в ефірі, адже з-за столу видно тільки верхня частина образу.

"Наша стилістика ТСН @svetlanabukhta дуже побоюється повернення в Україні жорсткого карантину😱. Я все таки сподіваюся, що цього не станеться. Тім не менш, сьогодні ми нікого «анти-карантинну» закупівлю ефірного одягу на кілька місяців наперед, але однією сукнею мені кортить поділитися до того, як вона заявитися в ефірі, бо там 😭😭😭 її майже не буде видно - в кадрі зазвичай «верх», а тут прекрасне, як на мене, поєднання і «верху» і «низу»👄 Передбаючи Ваше запитання, одразу скажу, що це не блуза і спідниця, а саме цільний виріб. Можливо, комусь сподобається ця ідея для власних образів", - пише Марічка.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Шанувальникам сподобався новий образ ведучої і вони зробили безліч компліментів під новою стильною фотографією і висловили своє захоплення роботою стиліста.

" Цікаво і практично!", "неймовірно тобі личити", "Марічка, вам супер 🤘 🤘 🤘 в помаранчевому", " добре мені подобається.", "Марічко, Ви прекрасна жінка❤️ Хочу бачити зверху і знизу, вдома і на роботі😍 Бо ви Надихаєте", " як можна купити ті сукні з ефірів ТСН....стилісту браво!", "У Вас чудова фігура!", "Дуже гарно"," Дюймовочка👍", " чудова спідниця! вигляд-бездоганний!", "Вау! Ти прекрасна. У цій сукні теж", " Марічка, ну фігура.....прям🔥 🔥 🔥 🔥 🔥, ви-красуня", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Марічка Падалко показала скажений забіг, відірвалася після коронавірусу.

Як повідомляв Знай. ua, Марічка Падалко розповіла про експерименти з життям дочки.

Також Знай. ua писав, що Марічка Падалко пояснила, коли діти повернуться до школи, батькам доведеться набратися терпіння.