Популярна українська актриса, учасниця колективу "Дизель-шоу" Вікторія Булітко, яка нещодавно брала участь в "Танцях з зірками", часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, нещодавно у своєму мікроблозі зіркова красуня показала веселі знімки зі зйомок розважального шоу "Хто зверху".

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Вікторію можна побачити в різних ситуаціях, в яких їй довелося побувати під час веселої гри. Також на знімках фанати побачили і інших учасниць жіночої команди, серед яких ведуча шоу "Хто зверху" Леся Нікітюк, а також актриса Наталія Денисенко і телеведуча Оксана Гутцай. У підписі до публікації Булітко написала: "Моя улюблена гра: з'ясовувати, хто ж зверху - мужики або ми, дівчатка! Як думаєте, хто? Дивіться наш випуск #хтозверху10 вже сьогодні о 19: 00". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію гумористки, засинаючи її компліментами і відповідаючи на її питання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, у "Дизель Шоу" жорстко познущалися над колегами Зеленського, що йдуть в політику.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка "Дизель Шоу" Булітко показала "велику купу" мами.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Дизель Шоу" Булітко кардинально змінила зовнішність.