Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Знаменитість виставила серію кумедних кадрів, прогулявшись в парку і примірявши стильний зручний образ - велосипедки болотного кольору, чорну майку-оверсайз і білі бігові кросівки, доволивши вбрання кепкою і круглими сонцезахисними окулярами. Так, артистка вирішила посидіти на гігантській лавочці жовтого кольору, на якій здавалася просто крихітною.

Велике бачиться на відстані. Якщо ми порівнюємо себе з великим, то з'являється невпевненість і комплекси, якщо порівнюємо з малим - почуття переваги і зарозумілість. Але по суті в обох випадках ми залишаємося такими, як є. 🟡

Фолловери не пройшли повз, а деякі навіть почали жартувати:" Віра схудла до крихітних розмірів)", " о боже яка лава)", " я один не відразу помітив лавку?😏 😁 ", "Прикольно)"," віра, красиві ніжки не заховати❤❤️", " ну зовсім схудла, менше стільця вже🤣", "краса😍 😍 😍".

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше