Єгор Крутоголов, актор “Дизель шоу”, поділився своїми улюбленими фільмами і серіалами. Пропонуємо і вам ознайомитися зі списком улюблених фільмів гумориста, які стануть чудовими компаньйонами для осінніх вечорів.

Читайте Знай в Google News!

"Дизель Шоу", фото: youtube
"Дизель Шоу", фото: youtube

Отже, Крутоголов рекомендує.

1. «Останній Танець». Документальний серіал про Майкла Джордана. «Серіал складається з записів ігор NBA, інтерв'ю спортсменів і архівних відео з Джорданом, які раніше ніде не публікувалися. Знімаю капелюха перед Майклом і творцями серіалу. Дуже рекомендую!"

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

2. «Flight» / «Екіпаж» або «Рейс» (2012).

3."Гра престолів". «Це найкрутіший серіал наших днів, він славиться несподіваними поворотами сюжету. І, здається, для сценаристів немає нічого святого. Ваші улюблені персонажі, швидше за все, помруть, але воно того варте! »

4. «Фарго». «Я кайфую від кожного сезону, зараз дивлюся вже четвертий. Тут круті актори і дуже специфічна атмосфера з чорним гумором. Лайк! »

5.«Tiger King» / «Король тигрів». «Починав дивитися про одному, а потім все кардинально змінилося. Я був в шоці, коли дізнався, що серіал заснований на реальних подіях. У головній ролі гей-ковбой, власник приватного зоопарку, який вирішив знімати про себе реаліті. Сюжетні перипетії вражають!»

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у "Дизель Шоу" жорстко познущалися над колегами Зеленського, що йдуть в політику.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка "Дизель Шоу" Булітко показала "велику купу" мами.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Дизель Шоу" Булітко кардинально змінила зовнішність.