Співачка Адель, яка останні роки дарує мільйонам прихильників глибокі динамічні пісні, продовжує перебувати у складному році свого життя. Відомо, що зірка розлучилася зі своїм чоловіком, разом із яким вона виховує сина. Розлучення було надзвичайно складним: чоловік забрав у співачки половину майна і грошей - згідно з шлюбним договором. На щастя, Адель не закрилася в собі, а продовжила жити і тішитися життю.

Читайте Знай в Google News!

Про новини у її житті розповідає видання ShowDream.

По-перше, зірка скинула близько 40 кг ваги. По-друге, вона випромінює щастя. Прихильники підозрюють, що вона закохалася. Серед фанатів навіть існує версія у кого - у репера Скепта (Skepta), колишнього хлопця Наомі Кемпбелл. Адель і Скепта активно коментують дописи одне одного в соціальних мережах, друзів стверджують, що вони проводять весь свій час у Лондоні. Проте Адель відмовляється коментувати свої нові стосунки. Фанати висунули припущення, що це для того, щоб не злити колишнього чоловіка. Існує ціла група прихильників, які незадоволені вибором співачки - репер Скепта менш успішний за Адель, а тому з часом зможе відчувати ревнощі, а це, на думку фанатів, і зруйнувало перший шлюб Адель.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, схудлу на 45 кг Адель не дізналися на "Оскарі", з'явилося дивне фото з співачкою.

Як повідомляв Знай. ua, Адель подала приклад, як схуднути на 20 кілограмів без зайвих зусиль.

Також "Знай.ua" писав, що Адель перетворилася на скелет після розлучення з чоловіком: "Виглядає хворою та нездоровою"