Український продюсер і засновниця продюсерського центру MOZGI Entertainment Ірина Горова присвятила зворушливий пост в Instagram Наді Дорофєєвій і Позитиву з "Время и Стекло", які 30 жовтня відіграли прощальний концерт у київському Палаці Україна "Останній танець".

Читайте Знай в Google News!

На одному з опублікованих кадрів Горова позує з Позитивом і Дорофєєвою, при цьому цілуючи вокалістку просто в сідниці.

Горова, Дорофєєва, Позитив, фото з Instagram
Горова, Дорофєєва, Позитив, фото з Instagram

"На початку грудня @vremyaisteklo було б 11 років, а сьогодні відбувся їх прощальний #останній. Незважаючи на всі складнощі карантинної реальності, несподівану для всіх хворобу Позитива і ряд дрібних випробувань, ми це зробили!

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

З професійними та креативними @tri.direction ми створили концерт-ретроспективу 10-річного шляху @nadyadorofeeva і @positiff до вершини. Вийшов, мабуть, наймузичніший концерт ВиС з гарячими танцями, несподіваними колабораціями і відсиланнями до бродвейських мюзиклів. Дякуємо за організацію @artyom_talant @fc.agency! Ми не втрималися і знову поекспериментували зі стилем та зі сценографією. Все було просто, але наповнене змістом – два контури обличчя Наді і Льоші, всередині яких грав живий оркестр і йшли відео-спогади, а між ними - лише музика і пісочний годинник, що символізували час гурту, який минув.

Льоша, Надя - ви неймовірні! Дякую вам за ці приголомшливі 10 років, не завжди прості, але завжди наповнені емоціями і любов'ю. Ми прощаємося з гуртом Время и Стекло, але не з ними. Попереду на нас чекає нова спільна історія, яка почнеться зовсім скоро", - написала колишня дружина репера Потапа.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Дорофєєва засвітила груди в прозорому топі, Дантесу можна позаздрити.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік Дорофєєвої Дантес розкрив українцям очі: "Навколо нас так багато л*йна".

Також портал Знай.uа писав, що сценічний "чоловік" Дорофєєвої дивом вижив після важкої хвороби: станцював з Потапом на радощах.