Досить популярна українська співачка Тіна Кароль продовжує вражати своїх фанатів і телеглядачів елегантними і спокусливими образами на прямих ефірах шоу "Танці з зірками". Але в повсякденному житті виконавиця все ж вважає за краще стримуватися в нарядах.

Читайте Знай в Google News!

В Інтернеті з'явився кадр із зовнішністю знаменитості в повсякденному житті, його опублікувала Українська дизайнер Аліна Качоровська на соціальній мережі Instagram, в Stories. На знімку можна помітити, що Тіна з'явилася в чорному образі в кафе під назвою Kachorovska Cafe, яке розташовується поруч з однією з найпопулярніших взуттєвих студій в Києві.

На ній можна помітити чорний джемпер і такого ж кольору спідниці-плісе. А ось акцент був зроблений на бежевому взутті, з'єднаної з капроновими шкарпетками. Тіна Кароль зібрала своє волосся в хвіст, вирішивши прогулятися без макіяжу. І при цьому, вона не забуває дотримуватися правил безпеки, надівши чорну захисну маску.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Аліна Качоровська підписала знімок словами: "Кожен раз, коли до нас заходить Тіна Кароль, відбувається вибух позитивних вібрацій. Босоніжки з баранці special for Tina by Kachorovska Atelier"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кароль розпусно розставила ноги на камеру, двоє чоловіків згорнули голови: "Богиня у справі"

Як повідомляв "Знай.ua", Безруков застрелив Тіматі і Єгора Кріда, щоб фанати не мучилися: "це як треба зіграти"

Знай.ua писав, Тіна Кароль влаштувала дебош в готелі: розбила сокирою двері, перелякала персонал