Друзі зірки кінофільму "Діамантова рука" Світлани Світличної хвилюються за подругу. Вони вважають, що акторка може стати "жертвою" звинувачених у крадіжці Михайла Цивіна і Наталії Дрожжиної.

Читайте Знай в Google News!

Приводом для таких сумних роздумів стала недавня заява 80-річної Світлани Опанасівни - будучи героїнею однієї з передач на Першому каналі, вона повідомила, що не має наміру відписувати московську квартиру своїм родичам. Мовляв, вони цього негідні.

Такий поворот може зіграти проти Світличної. Так вважає співачка Олена Кравець. Дівчина деякий час тому ледь не потрапила в тенета нечистих на руку. Щоправда, вчасно схаменулася.

"Вони (Дрожжина і Цивін. — прим. ред.) обіцяли мені золоті гори! Але у мене добре розвинена інтуїція. Я відразу зрозуміла: від цих людей потрібно триматися подалі", — сказала Кравець у розмові.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Світлана Світлична, скріншот з відео
Світлана Світлична, скріншот з відео

На думку артистки, самотня Світлична цілком може стати наступною жертвою нечесного подружжя. Тому має намір взяти питання безпеки майна зірки радянського кіно під свій особистий контроль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Галкін показав 71-річну Пугачову "у всій красі", стрункі ніжки і не тільки: "Повернув молодість".

Як повідомляв портал Знай.ua, голий Тарзан після зради Корольовій знову взявся за свій інструмент: сховав обличчя за маскою "зайчика".

Також Знай.ua писав, донька Ольги Сумської оголосила про довгоочікувану прем'єру: "Доця, пишаюся!"