Модель купальників і спідньої білизни Демі Роуз, яку називають "британською Кардашьян" в будь-яку пору року радує фанатів гарячими фотосетами. І карантин для неї - не перешкода.

25-річна британська модель із Бірмінгема Демі Роуз могла б поскаржитися, що карантин означає "все це в'язання гачком та бікіні, яке ти не можеш носити". Однак "британська Кардашьян" не з тих, хто скиглить. Модель відправилась жити на час карантину на Мальдіви і звідти наповнює свої сторіс тропічними райськими видами та гарячими світлинами.

Цього разу вона потішила фоловерів новим пікантним знімком.

Демі, яка колись страждала від розладу стравоходу, через що важила всього 80 фунтів (приблизно 36 кг), продемонструвала тут сенсаційні вигини тіла. Пишний бюст, тонка талія і жіночі стегна - цукерка, а не дівчина.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

До слова, цього місяця Демі здобула дві перемоги. Вона була представлена як нове обличчя бренду одягу Pretty Little Thing. Другим особистим здобутком дівчини стало те, що вона отримала 15 млн підписників в Instagram. Це змусило модель вилити душу перед шанувальниками.

"Небо - це стан душі", - написала Демі, додавши: "Вас 15 мільйонів. Я вражена. Ніколи б не подумала, коли починала Instagram та почала працювати моделлю у 18 років, що матиму таку дивовижну базу шанувальників, як зараз. Я дуже вас ціную і люблю. Дякую за всю вашу підтримку".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Демі Роуз оголила принади на пляжі

Як повідомляв портал Знай.ua, пишногруда Демі Роуз показала свою жіночу силу

Також Знай.ua писав, Демі Роуз влаштувала гарячу фотосесію на березі моря