Григорій Решетник, відомий як ведучий романтичних програм "Холостяк" і "Холостячка», незабаром втретє стане батьком. Тепер зірка екранів вирішив зізнатися й у статі майбутньої дитини: вже втретє у родині народиться хлопчик.

Читайте Знай в Google News!

З відповідною заявою Решетнік виступив в прем'єрному ефірі телешоу "Як вийти заміж". Також запис з цим фрагментом розмови розміщений на сторінці знаменитості у соціальній мережі "Інстаграм".

"У нас буде третій хлопчик", - сказав задоволений ведучий.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Холостяк" Іраклі Макацарія навіть привітав свого давнього товариша по телепроєкту подарунком для дружини від свого бренду.

Про вагітність Христини Решетник стало відомо ще влітку цього року. Поповнення у родині очікується вже взимку. Ім'я третього хлопчика батьки поки що не вибрали. Двох старших синів Григорій і Христина назвали на честь своїх батьків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, учасниця романтичного шоу "Холостяк-10" Даша Ульянова підкорила серце головного героя, однак їх стосунки розвалилися відразу після проекту через зраду Макса Михайлюка з іншою дівчиною. Ведучий шоу Григорій Решетник вирішив пролити світло на інтимні подробиці проекту.

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник розповів про штрафи, які прописані у нього в контракті на романтичному реаліті "Холостяк". Ведучий зізнався, що йому не можна гладшати більше, ніж на півтора кілограма.

Також портал Знай.uа писав, що ведучим нового проекту "Холостячка" став Григорій Решетник, який має 10-річний досвід роботи на "Холостяку". Як тільки телеканал СТБ оголосив про запуск нового реаліті та розповів про головну героїню, чоловіки засипали Григорія особистими повідомленнями про те, як потрапити в проект і де заповнити анкету.