Українська співачка Ірина Білик показала, як святкує містичне свято Хелловін. Відповідні знімки і відео з'явилися на офіційній сторінці Білик в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

В останній день жовтня в багатьох країнах світу, але в першу чергу в США і Великобританії, прийнято відзначати свято Хелловін. В останні роки він стає все більш популярним.

"Страшный праздник🎃для Страшно-Красивых людей👻", - підписала співачка серію знімків і відео з кошмарним гримом.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Підписники не залишились байдужими до перевтілень артистки: "Непривычно как-то видеть Вас брюнеткой😂 Но Вам идёт этот образ!", "Бесподобная 🔥🔥🔥", "Образ вау 🖤".

Не так давно Білик відзначила свій 50-річний ювілей, проте по ній це ніяк не скажеш. Жінка йде в ногу з часом і не соромиться приміряти образи, які можуть собі дозволити дівчата-підлітки.

А ви знали що, Хелловін - це видозмінене свято древніх кельтів під назвою Самайн - це Кельтський Новий Рік. Сьогодні люди переодягаються в костюми різної нечисті, вирізують на гарбузах зловісні пики і готують різноманітні частування. Зараз це робиться заради забави, а в минулі часи люди вірили, що ці ритуали допоможуть їм уберегти себе і свою сім'ю від злих духів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 12-річна донька Кошового з "Кварталу 95" Варя не стрималась і сказала про все, що за неї робить татко: "Мені набридло!"

Раніше портал "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове Селфі з машини.