Реперша Аlyona Аlyona, справжнє ім’я якої Альона Савраненко, не любить говорити на особисті теми і приховує особисте життя. Але у відвертому інтерв’ю таки розповіла про серйозний роман, який змусив її страждати після розриву, але вона вірить – її людина обов'язково знайдеться.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо у програмі "Іспит" з Машею Єфросиніною на YouTube. Зірка зізналась про болісний розрив з бойфрендом і пояснила, чому зараз у її житті немає місця стосункам.

Вона відкрито говорить, що їй не вистачає чоловыка, адже зараз поруч з Альоною немає достоного обранця.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"У мене були серйозні стосунки. Одні – майже рік, і другі – рік. З 24 до 25 і з 25 до 26 років – одні почалися, а інші закінчилися. Це було ще до популярності. З одним ми познайомилися через Інтернет, не на сайті знайомств, в соцмережах, а з іншим – на реп-форумі", - розповіла вона.

Реперша зізналася, що дуже влюблива, але останнього хлопця, Григорія, вона може сміливо назвати справжным коханням. Чоловік працював у магазині зброї.

"У нас були різні погляди на життя. Я людина-танк – бачу ціль і йду. Він повільніше, ніж я, у нього інші цілі. Ми спочатку перший раз розійшлися на місяць, і Григорій був ініціатором розриву – він раціоналіст, реаліст, песиміст. Вдруге ми одночасно зрозуміли – не варто. Але я цей розрив складніше всього переживала", - зізналася вона.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Alyona Alyona звернулася до львів’ян із гнівною промовою: "Почніть із себе!"

Як повідомляв портал Знай.ua, 12-річна донька Кошового з "Кварталу 95" Варя не стрималась і сказала про все, що за неї робить татко: "Мені набридло!"