Анна Кошмал стала відомою практично на всьому пострадянському просторі, завдяки серіалу "Свати". Єдиною гучної ролі їй вистачило для того, щоб стати популярною. Зараз в її Instagram більше 400 тисяч фоловерів, які активно стежать за її життям. Сьогодні, 31 Жовтня, Анна порадувала своїх передплатників фотографією з найпотаємнішого місця-з ванної кімнати.

Щоб порадувати своїх фоловерів Анна роздяглася і набрала ванну з піною. На фотографії, вона розслабляється в улюбленій ванні з улюбленою книжечкою. Кошмал явно віддає перевагу Хелен Філдінг, і в її руках книга Bridget Jones Baby. На її обличчі ккосметичні патчі.

Фотографія Кошмал набрала більше 2 тисяч лайків. Користувачам сподобалося, що їх улюблена актриса любить не тільки зйомки, але і читання. "Богиня", "красива дуже", "без макіяжу все одно красуня", "така справжня, дуже крута", " читаєш? молодець", "не перестаю захоплюватися вами", - так прокоментували фотографію Анни її шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадавши, "Свати" після численних скандалів повертаються на екрани-заборонили серіал і видворивши актора через Крим.

Як повідомляв Знай.ua зірка "Сватів" вразила ангельською зовнішністю-Женьку не впізнати.

Знай.ua писав внучка різко підросла? Женька зі "Сватів" засвітила голі груди.