Екс - "Холостяк" Микита Добринін вже давно розпрощався з титулом холостяка. У травні він одружився на своїй обраниці Даші Квітковій, переможниці шоу"Холостяк-9". З тих пір закохані нерозлучні. Вони одружилися, стали жити разом, завели пухнастого вихованця на прізвисько Каспер, який миттєво став зіркою Instagram ... Словом, Життя Добриніна б'є ключем. У свої 32 роки Добринін — ставний, сексапільний красень, якому обертаються услід жінки. Але так було не завжди.

Про те, як нелегко довелося Микиті в дитинстві і підлітковому віці він відверто розповів у програмі "смачний ексклюзив" в рамках програми "Ранок з Україною" на каналі "Україна".

"Мене ніколи не брали в спортивні команди з футболу, баскетболу, тому що я бив по ногах, розбивав коліна. Знущалися, кричали, що жирний. І реально були комплекси в дитинстві дуже сильні", - розповів Добринін.
Він також поділився, що його стосунки з квітковою безхмарні, і практично весь час вони проводять разом.

"Я зі своєю дружиною проводжу майже весь день, і мені не набридає Ні вона, ні такий формат проведення часу", - зазначає шоумен.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадавши, переможниця "Холостяка" поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю в найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.