75-річний Леонід Якубович-беззмінний ведучий телевізійної гри "Поле Чудес". Він прийшов на гру в 1991 році, і за 30 років перетворився на справжній символ епохи. З виданням “Радіо Комсомольська правда"Якубович поділився однією зворушливою історією про безцінний подарунок, який запам'ятався йому найбільше. Він назвав цей презент найдорожчим в історії "Поля Чудес".

Як відомо, на передачі існує традиція: всі гравці "Поля Чудес" дарують ведучому різні подарунки. Наприклад, символ свого міста або елемент культури, або вироби власними руками.

У 1996-97 році на програму прийшов ветеран, який передав Якубовичу портсигар з дірою від кулі. Чоловік носив цю цінність біля серця.

"Це, мабуть, найдорожчий подарунок, який був», — зізнався Якубович.
За словами ведучого, прийняти такий безцінний подарунок він не зміг. Так що, після запису передачі він повернув портсигар ветерану.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадавши, Бабкін, Падалко, Кравець зізналися, скільки витратили на лікування Covid-19: від 200 гривень до 40 тисяч

Як повідомляв портал " Знай.ua", Костюшкін з "Чай удвох" в ланцюгах напружив м'язи, як Шварценеггер: "віку немає"

Також " Знай.ua " писав, що Ольга Сумська розчулила 86-річною красунею-матусею: "хранителька династії"