Відомий український хореограф, суддя проєкту "Танці з зірками", 90-річний Григорій Чапкіс відверто розповів ведучій Каті Осадчій про своїх дітей та онуків, які живуть за кордоном. Також Чапкіс поділився, як береже себе від коронавірусу, і чому не може сидіти вдома.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації на YouTube-каналі "Світське життя".

Григорій Чапкіс, скріншот: YouTube
Григорій Чапкіс, скріншот: YouTube

Відомо, що разом зі своїми двома дітьми та онуками знаменитість заснував цілий світовий танцювальний бренд — "Чапкіс-денс". Так, старша донька Лілія керує балетною школою в Італії, а син Грегор — в Сан-Франциско. Старша онучка Анна стала італійською кінозіркою і моделлю, а у молодшої Вікторії є своя школа танців.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Вони показують своїх дітей щодня. У Грега в Америці дружина займається тим, що прокидається вранці і каже: "Доброго ранку" і показує всім дітей.", - розповів Григорій Чапкіс.

Незважаючи на ризик підхопити страшну хворобу, Чапкіс не залишає роботу і не збирається постійно бути вдома. Зірка каже, що не зміг би витерпіти сидячи в квартирі.

"Я себе бержу, дружина мене береже, намагаємося добре харчуватися і менше контактувати з людьми. Я дуже боюся, я правду кажу, у мене страх перед цим. Але що я можу зробити?! Якщо я закриюся на 2-3 дні — мене качає, я звик до руху. Для мене сидіти, лежати це каторга. Але я виходжу на вулицю, я качаюся, треную ноги щодня. М'язи повинні функціонувати", - розповів суддя популярного шоу.

Також варто нагадати нашим читачам, що Євген Кот, минулорічний переможець проєкту "Танці з зірками", танцюрист і хореограф, зводить з розуму велику кількість українських жінок. Він став зіркою, коли йшов з акторкою Ксенією Мішеною до перемоги, а останній візит на нинішніх "Танцях з зірками" нагадав всім наскільки талановитим, харизматичним і сексуальним є Кот. Згідно з правилами проєкту, останній ефір було присвячено танцям тріо. Кот як переможець минулих "Танців з зірками" приєднався до пари Юлії Саніної та Дмитра Жука (якого, щоправда, замінив на ефірі Дмитро Дікусар, адже Жук захворів на covid-19).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Юлі Саніної з The Hardkiss наштовхли ребра на "Танцях з зірками": "Ревіла від болю і образи".

Як повідомляв Знай.uа, на "Танцях з зірками" влаштували трійнички: холостяк Макацарія закрутив Дімопулос і Леонова у фламенко.

Знай.uа писав, Дмитро Жук "зрадив" Саніной з пристрасною блондинкою: "Люблю до божевілля".