У неділю, 01 листопада, на глядачів телеканалу" 1 + 1 " чекає драматичний випуск сезону - в десятому прямому ефірі головного танцювального шоу зіркові пари обміняються партнерами і перетворяться в містичних героїв.

Читайте Знай в Google News!

Традиційно в десятому епізоді шоу "Танці з зірками" пари обміняються партнерами. Недільний випуск буде присвячений Хеллоуїну, тому учасники не тільки станцюють з новими партнерами, а й перетворяться в загадкові образи, а паркет проекту перетвориться в містичний готель, в якому і будуть розгортатися всі події. Стало відомо, з ким саме танцювати зірки.

"Чорна пантера" проекту Санта Дімопулос цієї неділі танцюватиме з партнером Надії Мейхер Кирилом Васюком. Учасники на паркеті перетворяться в образи покоївки і швейцара і іполнят Фрістайл.

Танці з зірками, фото: прес-служба 1+1
Танці з зірками, фото: прес-служба 1+1

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Надія Мейхер, у свою чергу, вийде на паркет з Максом Леоновим. Пара приміряє на себе образи містера і місіс Дракули і буде танцювати Віденський вальс.

Танці з зірками, фото: прес-служба 1+1
Танці з зірками, фото: прес-служба 1+1

Ольга Фреймут спробує підкорити фокстрот з Дмитром Дікусаром, який в минулому ефіру повернувся на проект, щоб тимчасово замінити Дмитра Жука. Телеведуча перетвориться на паркеті на відьму, яка знімає номер зі своїм кавалером в "містичному готелі "Танців з зірками" - єдиному місці, де їй раді.

Юлія Саніна буде танцювати з Іллею Падзіною в образах Ангела і Демона.

Танці з зірками, фото: прес-служба 1+1
Танці з зірками, фото: прес-служба 1+1

Холостяк Сергій Мельник цієї неділі вийде на паркет з Яною Цибульською. Пара перетвориться на вампірів і буде танцювати пристрасне танго.

Танці з зірками, фото: прес-служба 1+1
Танці з зірками, фото: прес-служба 1+1

А Сергій Танчинець вражатиме глядачів квікстепом разом з Аделіною Делі в образах божевільних клоунів.

Нагадаємо, згідно з нововведеннями, в новому сезоні запрошеними членами журі стають зірки минулих років. Так, у десятому ефірі до трійки суддів приєднається співачка, народна артистка України та переможниця першого оновленого сезону "Танців з зірками" Наталія Могилевська.

Танці з зірками, фото: прес-служба 1+1
Танці з зірками, фото: прес-служба 1+1

Зустрічати учасників на балконі будуть ведучі ранкового шоу "Сніданок з 1 + 1": Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв, Людмила Барбір і Руслан Сенічкін.

Спеціальними гостями вечора стануть Наталія Могилевська, яка виконає попурі пісень "Місяць" і "Покохала", і фіналіст дев'ятого сезону "Голосу країни" KHAYAT з телепрем'єрою пісні "Темно".

Нагадуємо, щотижня глядачі можуть підтримати своїх Фаворитів. Умови голосування залишаються незмінними: віддати голос глядачі зможуть зателефонувавши, відправивши смс-повідомлення або проголосувавши в додатку "1plus1.video".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, напарник Саніної на" Танцях з зірками " оголив сталевий прес, Українки в захваті, ще той котяра.

Як повідомляв Знай. ua, легенда "Танців з зірками" Шоптенко в одному відео показала головну проблему жінок.

Також Знай. ua писав, що Катерина Кухар з коханим показали місіонерську позу прямо на сцені.