Колишня учасниця групи Nikita Анастасія Кумейко, яка виступає зараз як DJ Nana, відноситься до тих артистів, які люблять святкувати Хелловін.

Зірка розповіла Знай.uа, в кого зазвичай перетворюється в цей містичний і моторошний день.

DJ Nana, фото: Instagram зірки
DJ Nana, фото: Instagram зірки

Nana вважає, що День усіх святих - відмінний привід побути в чужому вигляді.

"Ким я тільки не була на свято! І змією, і піратом, і навіть самураєм, – згадує вона. - Але найчастіше була в своєму образі - артистом на сцені. Для мене це веселе свято, коли виходить твоя внутрішня сутність, яка хоче проявитися в цей раз. У мене найчастіше проявляється світла сторона. Навіть в образі змії я буду доброю. Кусаю боляче, але приємно".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Артистка стала гостею програми "Діти проти зірок", яку випускає Новий канал. На шоу вона змогла не тільки розкрити свої приховані таланти, а й розповісти про свої страхи. Випуск був присвячений святу Хелловін. Виявляється, Nana боїться висоти.

Крім того, зовсім недавно DJ Nana і її коханий, композитор Руслан Квінта, наважилися на занурення під воду, на глибину до двох метрів.

Руслан Квінта і Dj Nana в кліпі "Водопады"
Руслан Квінта і Dj Nana в кліпі "Водопады"

Під водою проходила частина зйомок кліпу на їхню спільну пісню "Водопады". Це дебютна дуетна робота пари напередодні 10-ї річниці разом. Ідея дуетного синглу народилася у Руслана Квінти ще кілька років тому.

"Я давно мріяв про це і дякую Нану, що погодилася, і у нас з'явилася перша така робота, абсолютно чиста і світла, без фальші і якихось певних цілей. Ми служимо музиці та мистецтву, і це найцінніше для нас. У цій пісні, найголовніше, є душа. Тому, робота була зроблена максимально легко і на творчому пориві", - зазначив композитор.

Руслан Квінта і Dj Nana
Руслан Квінта і Dj Nana

Зйомки відео тривали два дні і проходили на світанку на пагорбах над Дніпром.

"Наша пісня і відео - це погляд на стосунки і ті почуття, якими ми дорожимо і оберігаємо! Це наш осінній подарунок всім глядачам", - додали Руслан і Нана.

DJ Nana і Руслан Квінта в кліпі "Водопады"
DJ Nana і Руслан Квінта в кліпі "Водопады"

Без пригод на зйомках не обійшлося - Нана, заплутавшись у сукні, не змогла сама спливти на поверхню. Команда оперативно відреагувала і витягнула дівчину з води. Ця ситуація не на жарт налякала співачку. Що вийшло за підсумком - можете побачити в відео на пісню:

Раніше Знай.uа повідомляв, що зірка "Кварталу" Ірина Сопонару розповіла, у якого "страшного" персонажа одного разу вбралася на Хелловін.

Крім того, на паркеті "Танців з зірками" 1 листопада очікується містичне перевтілення всіх учасників в найнесподіваніші образи. Не пропустіть! Початок ефіру о 21:00!