Поки одні артисти діляться з шанувальниками і підписниками в Instagram знімками своїх страхітливих образів на Хелловін, інші - відверто ігнорують це свято.

Так, співачка Катерина Бужинська повідомила, що її сім'я не відзначає Хелловін і вважає це свято комерційним продуктом сучасної західної масової культури.

Свою думку про Хелловін висловив і співак, ведучий проєкту "Кохання на виживання" Олег Кензов, передає Знай.uа.

Олег Кензов, фото: Новий канал
Олег Кензов, фото: Новий канал

Артист зізнався, що не відноситься до тих, хто любить вбиратися і якось відзначати Хелловін, але приміряти моторошні образи доводилося.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Я з того покоління, яке цей день ніяк не виділяє, – сказав Кензов. - А ким був? Злим Сантою, одного разу ходив у гамівній сорочці. А якось мені зовсім не знадобився костюм. Просто не виспався, і я був незадоволеним, людиною, яка погано виглядала (сміється)".

Олег Кензов, фото: Instagram співака і телеведучого
Олег Кензов, фото: Instagram співака і телеведучого

Якщо говорити про страхи зірок, то у Олега є одна фобія - він моторошно боїться змій. І чи зустрічалися вони йому в Перу, де знімали "Кохання на виживання", він не став розкривати.

Але раніше Кензов в інтерв'ю Знай.uа розповів, як потрапив під крапельницю на зйомках якраз в Перу, поділився подробицями про те, як дорослішає його дочка-красуня і чи схожий він на Тома Гарді, голлівудську зірку.

"Божевільний графік, один вихідний на тиждень - я не звик до такого на той момент точно (сміється - ред.). Для мене хороший сон - 6-7 годин, а там я спав - 2-3, іноді взагалі не спав. Це дуже складні зйомки, коли ти ні світло, ні зоря протер очі і їдеш кудись в гори, або чотири години добираєшся по джунглях Амазонки до локацій. Палюче сонце, неймовірна вологість, важкі кліматичні умови, до яких ми абсолютно не адаптовані і не встигли адаптуватися, тому що для цього потрібно пожити там хоча б пів року", - поділився артист.

Також читайте, як українські зірки відзначали "Гарбузовий Спас" і які образи вибрали для себе на свято. Найбільш яскраво виділилися Потап і Настя Каменських.