Український телеведучий і професійний мандрівник Дмитро Комаров розповів спогади річної давнини: тоді, ще до пандемії коронавірусної хвороби COVID-19, він разом зі своєю дружиною Олександрою Кучеренко провів незабутній час у подорожах екзотичним регіоном.

Читайте Знай в Google News!

Дмитро Комаров поділився надзвичайно милим постом. Комаров взагалі надзвичайно активно ділиться своїми враженнями від мандрів і нових країн, а тому свіжі роздуми про новий світ і подорожі в ньому - очікуваний контент для його підписників і фанатів. Навіть зараз Комаров, за його ж словами, продовжує подорожувати для зйомок нового сезону “Світ навиворіт”, проте цей процес став важким, а спогади про минулу легкість - нестерпними.

Дмитро Комаров з дружиною Олександрою Кучеренко, фото: Instagram
Дмитро Комаров з дружиною Олександрою Кучеренко, фото: Instagram

Комаров підготував цілу підбірку зі світлин, які він зробив минулого року. Там він і його дружина, Олександра Кучеренко, подорожують разом Азією. І світлини і пост чоловік виставив на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Ось що написав ведучий:

“1 листопада. Я працюю. Я взагалі з літа дуже активно працюю, літаю, їжджу, не дивлячись на пандемію. Так, це стало набагато складніше, я б сказав неймовірно складно. В аспекті документів, дозволів і кількості обмежень. Але глядачі можуть не переживати - #мірнаізнанку не залишить вас без крутого контента🙂 Ось, ненадовго з'явилася зв'язок, намагався розгребти сотні повідомлень. А гуглфото нагадав, що було рік тому. Наш з дружиною @aakucherenko коротка, але мегаяскрава відпустка, в перерві між китайськими сесіями-зйомками. Ми зустрілися в Бангкоку, одному з моїх улюблених міст поза домом. І поїхали в ті місця, де 11 років тому я остаточно вирішив, що хочу знімати свою телепрограму. Прокидалися в Таїланді, бачачи з вікна Лаос, а вдалині шматочок М'янми, і просто пили свіжі кокоси. Зустрічали заходи і світанки в човні на Меконг. Нічого не бронювали, а просто їхали на орендованій машині, світ за очі. Пробивали колеса і поспішали на шиномонтаж. Вечеряли там, де, проїжджаючи повз, помічали через вікно більше людей. А залишалися в кафе останніми, до пізньої ночі. Абсолютно випадковим чином будували весь маршрут. Ночували там, куди встигали доїхати. Спізнювалися на літак, приїжджаючи на реєстрацію на тук-туку за якісь хвилини до закриття гейта. Це було неймовірно круто. Це була свобода. Наприклад, я міг сказати дружині: "Поїхали, змотаємося в Лаос на годинку, купимо сувеніри та що-небудь з'їмо". І ми сідали в човен, перепливали річку і були в іншій країні. Подумати не міг, що через рік буду дивитися на ці фото, кордони Бірми і Лаосу будуть закриті, а Таїланд відкритий умовно (вважайте, що закритий). Зараз не зміг потрапити навіть за спецдозволом.

Не міг подумати, що буду возити з собою купу масок і набір експрес-тестів, періодично сам собі колоти палець і перевіряти, чи не підчепив чи ковід. Що при першому кашлі буду бігти на ПЛР, і радіти, що це просто кашель.

Відразу після Китаю, в січні 2020 року, ми з дружиною дивилися фільм "Зараження" (2011) і здавалося, що пандемія може народитися тільки в мозку режисера.

Нова реальність 2020 року - це те, що не могло навіть наснитися. Я мрію, щоб цей "сон" швидше закінчився. Всім кохання. Воно допоможе подолати найскладніші часи”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що молоденька дружина Комарова зігріла осінь любов'ю.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" стане "батьком" для головного китайського скарбу

Також, "Знай.uа" писав, що дружина Комарова зі "Світу навиворіт" схвилювала українців "вологою" красою.