Учасник гумористичної студії " Квартал 95” Євген Кошовий опублікував у своєму Instagram смішне відео.

Він застосував до себе фільтр з великими вухами і назвався "Савіком Уштером", прозоро натякнувши на Савіка Шустера. А коли на тлі загавкав собака, Кошовий сказав, що це на тлі "гавкають політики". Відео, зняте вдома, зібрало майже 90 тисяч переглядів і підняло настрій всій Україні.

"Всім привіт, це Свобода Слова з Савіком Уштером, і ми готові починати передачу! Як чуєте, за кадром вже гавкають політики, тому скоро в ефірі!— - сказав Кошовий.

Під кінець Кошовий смішно витріщив очі і надув щоки, вийшла дурна і дуже смішна гримаска.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Відео миттєво розлетілося по соціальних мережах і набрало величезну кількість коментарів. Правда, шанувальники помітили, що Кошовий в такому вигляді став схожий не на Савіка Шустера, а, швидше на резидента Comedy Club Михайла Галустяна. "Галустян, ти?", "Додати бороду і ти Галустян", " Женечка 👏 👏 👏 ви як ніхто можете підняти настрій всім навіть в таку погоду 💖 💖 💖 спасибі🥰 🥰 🥰", " хлопці, давайте про політику...Ну покажіть колезі що відбувається в країні....",- писали шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Горбунов з Ткачем розсекретили другий сезон "Великих Вуйків".

Як повідомляв Знай. ua, кума Дзідзьо Цибульська згадала загиблого режисера, про якого сумує вся Україна.

Також Знай. ua писав, що зірка серіалу" Великі Вуйки " розкрив секрет сімейного щастя.