Олексій Завгородній, більш відомий як Позитив - член гурту “Время и стекло” - поділився світлинами з “останнього” концерту колективу.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація була розміщена на його сторінці в соціальній мережі "Інстаграм".

Незадовго до проголошення загального карантину, гурт “Время и стекло” оголосили, що їхній проєкт припиняє свою діяльність. Надя і Олексій пообіцяли фанатам великий прощальний тур, проте настала пандемія, яка внесла свої корективи. Тому перший “прощальний” концерт улюбленців мільйонів лише відбувся, враженнями про що і поділився співак у своєму пості на власній сторінці соціальної мережі “Інстаграм”.

Дорофєєва і Позитив / фото: Instagram
Дорофєєва і Позитив / фото: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Олексій виставив цілу серію світлин з концерту. Можна побачити балет, оцінити костюми Наді і Олексія. На одній із фотографій навіть є Потап - видно, він вийшов на сцену, щоб зробити сюрприз усім гостям. Позитив написав такі слова: “Усім творцям і натхненникам, команді, цінителям @vremyaisteklo, відданим глядачам, слухачам і друзям! ДЯКУЄМО! ❤️ Я щасливий! Знаю ви теж! Запам'ятаю ваші посмішки назавжди! І не забуду цей вечір ніколи! 🤗😂 Лав Ю !!!” Фанати активно коментували цю публікацію, згадуючи як вони зростали на популярних піснях колективу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.