Потап, український популярний співак і продюсер, написав великий прощальний пост, який опублікував на своїй сторінці в одній із соціальних мереж.

Читайте Знай в Google News!

Мова йде не про припинення творчої діяльності Потапа, звісно, а про завершальний концерт гурту “Время и стекло”. Колектив існував 10 років, оголосив про завершення проєкту перед оголошенням карантину, але мусив перенести усі свої фінальні концерти і гастролі. В київському Палаці України відбулися два прощальні вечори, після одного з них Потап розповів що відбуватиметься з зірками гурту - Надею Дорофєєвою та Позитивом.

Время и Стекло, Фото Instagram
Время и Стекло, Фото Instagram

Потап поділився світлинами з концерту і написав такий великий пост: “Ну ось і закінчилася епоха. Практично 11 років, навіть не віриться, особливо, коли ти дійсно отримуєш успіх, час починає бігти з шаленою швидкістю, починаються концерти, польоти, зйомки, гроші валяться на голову і починаєш робити більше, краще, сильніше, еволюція… в такому темпі ти навіть не можеш зупинитися та озирнутися, переоцінити, подумати, переосмислити. В цьому сенсі два останні концерти гурту Время и Стекло — це повне і фінальне карбування діамантів талантів, Наді Дорофєєвої та Позитива. Запам’ятайте їх такими, бо через кілька тижнів ми побачимо їх зовсім іншими — Надю в її сольному проєкті, а Позитива в гурті Mozgi, який випускає новий альбом і вже знімає кліп».

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.