Українська співачка, заслужена артистка України, яка не так давно невдало "сходила" в політику, Анастасія Приходько вперше за свою кар’єру показала власний дім на 200 квадратних метрів і познайомила з власними дітьми.
Читайте Знай в Google News!
Співачка зізналася, що у свій заміський будинок, який збудували лише 2 роки тому, переїхали з родиною нещодавно. В двоповерховому домі все сяє чистотою і порядком, світлі тони на стінах і меблі в колір додають оселі розкоші. Хоч сама Анастасія каже, що хотіла в темних тонах, їй так більше до душі. Чоловік наполіг, що потрібно й щось змінювати.

Будинок Приходько, фото: youtube
Будинок Приходько, фото: youtube

Будинок Приходько, фото: youtube
Будинок Приходько, фото: youtube

Будинок Приходько, фото: youtube
Будинок Приходько, фото: youtube

"Взагаліє, є феї, які прибувають і після цього в домі чисто", - зізналась Приходько, що сама не взмозі прибрати будинок на 200 квадратних метрів, тому запрошує обслуговуючий персонал.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Анастасія розповіла, що чоловік Олександр відмовився бути вдома на час зйомок, бо публічність - це не його. Анастасію трохи хвилювало, що люди подумають, що в неї немає чоловіка і він вигаданий, але він не захотів афішувати свою скромну персону.

Також зірка додала, що чоловік має невеликий бізнес, якого вистачає для їхньої родини.

Донька Нана - від першого шлюбу зірки. І Приходько розповіла про насилля колишнього чоловіка.

"Він просто не заслуговує на цей дар Божий. Він піднімав руку і на неї, і на мене. Думаю, що на слово батько він не заслуговує. За рік до розлучення почались гуляння. Він був настільки слабкий, що не міг зізнатись, що в нього є інша, тому він мене бив, принижував на людях", - пригадує зірка.

А вона терпіла, бо боялась наслідків свого дитинства - у неї в дитинстві були вітчими.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анастасія Приходько розкрила правду про вінчання і зрив весілля.

Як повідомляв портал Знай.ua, Приходько розкрила всі свої секрети

Також Знай.ua писав, опубліковано яскраві фото з вінчання Анастасії Приходько.