Українська ведуча Сніжана Єгорова знімає авторський проект для свого нового YouTube-каналу. Назва її нового проекту дещо інтригуюча- "Снігова лавина", складається враження що не кожен зможе піти від її нескінченного енергетичного потоку.

Читайте Знай в Google News!

Сніжана відкрила нам завісу таємниці і поділилася інтригуючим подробицями про те, що героями її фільмів стануть кращі люди українського шоу-бізнесу, театру, кіно, телебачення і політичні діячі, які на думку автора є хедлайнерами в своїх сферах діяльності і реально змінили хід історії і життя країни в цілому.

Сніжана Єгорова, фото: прес-служба
Сніжана Єгорова, фото: прес-служба

"Ми поговоримо ніжно про головне! Про те, що робить нас тими, хто ми є! Це історії успіху. Злетів і падінь, які тільки роблять тебе сильніше. Це-історії про людей, які самі є історією. І моє завдання зробити так, щоб про них дізнався весь світ!".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

На питання, чому проект виходить в Інтернеті, Сніжана Єгорова відповіла, що" інформаційний океан набагато привабливіше, ніж містечкова калюжиця " і додала, що вона не обмежиться тільки тими нашими співвітчизниками, які на даний момент проживають в країні.

Сніжана Єгорова, фото: прес-служба
Сніжана Єгорова, фото: прес-служба

"ведуться переговори з нашими сучасниками, які давно знаходяться за межами, але як і раніше пишаються своїм корінням і своїм походженням."

Ми будемо уважно стежити за розвитком подій і повідомляти вам першими про те, хто стане героями авторського проекту Сніжани Єгорової "Снігова лавина".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, актриса Сніжана Єгорова розповіла, що сталося з українськими чоловіками.

Як повідомляв Знай. ua, Єгорова отримала відповідь на" рагулів і селюків " від українського захисника.

Також Знай. ua писав, що актриса Єгорова назвала три голови української політики.