Соня Євдокименко-внучка легендарної радянської та української артистки Софії Ротару.

Дівчина вже побувала на обкладинках журналів, вона, як і бабуся, співає, а також навчається в Нью-Йорку, звідки викладає яскраві фото і відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу Соня показала в мережі чарівною знімок, на якому з'явилася в незвичайному образі в Нью-Йорку.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на прогулянку мегаполісом Соня вийшла в стильному вбранні – на ній білосніжні штани і ніжно-блакитний светр, поверх якого вона накинула теплу джинсову курточку. Свій образ модель доповнила модною триколірної сумочкою з жовтим елементом, яка гармонує з жовтим стаканчиком для кави. При цьому модно помітити, що Соня підрізала волосся, а на її обличчі легкий макіяж, тут її зовнішність, мабуть, через стрижки виглядає трохи інакше. У підписі до фото Євдокименко залишила емодзі у вигляді жовтого сердечка. Фолловери дівчата не пройшли повз і почали активно обговорювати її публікацію, засинаючи компліментами і захоплюючись її ангельською зовнішністю.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.