Телеканал ICTV вже з 17 листопада розпочне показ пригодницького серіалу “Козаки. Абсолютно брехлива історія”. Серіал обіцяє руйнувати міфи, жартувати і мати дуже багато екшену.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє пресслужба телеканалу ICTV.

Відомо, що серіал налічуватиме 12 епізодів, показ відбуватиметься з вівторка по четвер. Можливо, це перший костюмований серіал такого штибу на українському телебаченні. Події розгортатимуться в Україні кінця 16 століття - тобто варто розраховувати побачити наше бароко у своєму найвищому розквіті. У серіалу покажуть пошук скарбів, бої і поєдинки і, звісно, шалене кохання. У головних ролях у стрічці з’являться справжні зірки українського кіно: Юрій Дяк, Андрій Ісаєнко, Міла Сивацька, Михайло Гаврилов, Остап Ступка, Георгій Делієв, Михайло Кукуюк, Лариса Руснак, Олег Волощенко, Дмитро Вівчарюк та інші.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Головна серіальна продюсерка телеканалу Ірина Храновська розповідає: “«ICTV – канал героїв! Коли талановиті хлопці з IQ production прийшли до нас з пригодницькою історією про козаків, ми вважали за честь поповнити галерею наших героїв українськими супергероями. Цей проєкт об'єднує всі покоління біля екранів: герої минулого стануть героями сьогодення».

Трейлер серіалу вже було анонсовано.

Серіал було створено за підтримки Уряду України і Міністерства культури та інформаційної політики України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Птушкін повертається, український мандрівник запустив власне шоу без Івлєєвої.

Також Знай.ua писав, що фанати дочекалися продовження серіалу" відважні "стартує на телеканалі"Україна".