Американський актор Бред Пітт і німецька модель польського походження Ніколь Потуральскі з'явилися на публіці ще в листопаді минулого року. Вперше парочку помітили на трибунах стадіону в Лос-Анджелесі, де проходив концерт Каньє Уеста.

Читайте Знай в Google News!

Через кілька місяців з'ясувалося, що актор завів роман з молоденькою манекенницею. Після того, як вони разом з'явилися в маєтку на Півдні Франції, Ніколь стала дуже популярною. З рядової моделі вона перетворилася на зірку.

Після короткої відпустки в особняку оскароносного актора вони роз'їхалися по різних містах. Дівчина вирушила до Берліна, де на неї чекав чоловік-ресторатор Роланд Мері, а Пітт – у Лос-Анджелес до своїх дітей.

Нещодавно журналісти помітили Потуральскі в галасливій компанії друзів біля ресторану її 68-річного чоловіка-бізнесмена. Тоді багато хто вважав, що модель повернулася до нього. А пізніше стало відомо, що її стосунки з Бредом завершені.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Потім на сторінці Ніколь в Instagram з'явилося відверте фото з ліжка з провокаційним підписом.

"Залишся тут ще ненадовго", - загадково підписала фото модель.

Користувачі соцмережі в коментарях почали припускати, що мова йде про Пітта.

До слова, нове захоплення голлівудського актора не оцінили його літні батьки. Їм не сподобався той факт, що 27-річна Потуральскі перебуває в офіційному шлюбі з бізнесменом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, чому стосунки Бреда Пітта з німецькою моделлю Ніколь Потуральскі не подобалися колишній дружині актора Анджеліні Джолі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анджеліна Джолі розлютилася через те, що її колишній чоловік Бред Пітт привіз у сумісний заміський будинок, через який вони досі сперечаються, Ніколь Потуральскі.

Також портал Знай.uа писав, що Ніколь Потуральски поставила хейтерів на місце: "Працюйте так старанно, як ненавидите".