Український естрадний співак, композитор і Народний артист Павло Миколайович Зібров досить активний користувач соціальної мережі Instagram у свої 63 роки. Зараз він виклав нову публікацію з фото і відео, в якій показав готування традиційної для польської, латиської, української, білоруської та литовської кухні страви.
Зібров показав, що сьогодні вирішив приготувати цікаве і смачне блюдо під назвою "Бігус". Його також часто називають солянкою. "Сьогодні обід на багатті!",- написав він у публікації.
Читайте Знай в Google News!
А на відео заявив, що це - бігус по-зібровськи, адже більшість інгредієнтів були зібрані на власному городі. Йому знадобилися свинячі реберця, капуста, чорнослив, помідори, перець і кріп.

"Ох, як смачно", "Смачного! Чекаємо нових відео з приготуванням їжі", "Павло, ви український Гордон Рамзі", "У мене сьогодні така точно капуста .з тими ж інгредієнтами і зі свого городу.але тільки на газу .Приємного", "Павло, ти прекрасний, на тлі жовто-помаранчевої осені, готуєш теплий осінній пейзаж з городу)))", "Напевно буде рибна юшка?", "На природі подвійно смачніше, а від Ваших рук втричі", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зібров запустив вуса в ковбасу, веганам краще не дивитися: "Це кайф, гарячі з печі"

Як повідомляв "Знай.ua", красуня-дружина Влада Ями заговорила про містичний зв'язок, мурашки по шкірі: "Ось так це працює"

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Знай.ua писав, сім'я Заворотнюк подає до суду на колегу "Моєї прекрасної няні" за наклеп: "Яке право вона мала?"