На телеканалі СТБ відбулася довгоочікувана прем'єра "Холостячки". Головною героїнею стала чудова актриса театру і кіно, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина. У другому випуску романтичне реаліті покинув фотограф Володимир Оксамитний.

Читайте Знай в Google News!

Тепер за серце Холостячки борються 11 учасників. Однак у шанувальників проекту своя думка з цього приводу. Багато користувачів соцмережі Instagram зараз обговорюють ймовірну перемогу сценариста "Кварталу 95" Олександра Еллерта. При цьому деякі користувачі висловлюють невдоволення вибором Ксенії Мішиної.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Мені він взагалі не подобається, як ніби гей, такі кривляння, такі рухи, і образливий такий як дівчинка, та й взагалі вони якось зовсім не пара", "Згодна, мужності в ньому мало. Ще й сам по собі не приємний", "100%!!!", "Згодна на 100%, але кажуть, що саме Еллерт переможе", "Я тільки в цій серії помітила, що між Ксенією і Еллертом є хімія. Так йому красиво піднесла коробочку", "А я ще минулого разу помітила. Ксенія зізналася, що чекала на нього", "Мені здається, вона з Еллертом буде)", "Кажуть так", - пишуть під постом коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Холостячка" Ксенія Мішина звернулася до українців: "Я не відчуваю".

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина ведучого "Холостяка" Григорія Решетника вагітна втретє: зірка вже розкрила стать дитини.

Також портал Знай.uа писав, Ксенія Мішина заінтригувала новим побаченням на "Холостячку": "Я вперше зробила дещо".