Відома російська співачка Алла Пугачова в 71-річному віці вже завершила свою співочу кар'єру і проводить час вдома, іноді зустрічаючись зі старими друзями.

Нове фото у Іnstagram артистки змусило фанатів знову заговорити про пластику облич знаменитостей і зовнішній вигляд немолодих красунь, вік яких видають руки.

Читайте Знай в Google News!

Відома латвійська співачка Лайма Вайкуле і Алла Пугачова обійнялись і мило усміхаються на фото.

"Две подружки 💃💃💃", - підписала кадр Примадонна.

Алла Пугачова в фірмовій чорній широкій сукні з пайєтками під пояс у туфлях на підборах - накручене волосся і макіяж. Лайма Вайкуле також в чорному вбранні, а зверху червоний кардиган і куртка кольору айворі - похідний варіант. Звичайний нюдовий макіяж і просто розчесане волосся.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фанати не стримались і емоційно прокоментували фото двох зіркових красунь: "Руки всегда выдают возвраст, после 70 особенно", "Что, с руками у девочек? 😂😂", "Куриные лапки прятать надо,либо перчатки!Алла забыла про перчатки", "Да тут подтяжка а руки пипец".

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше