Від ненависті до любові-один крок. Про це не з чуток знає Настя Леухіна на прізвисько ХТЗ — учасниця проекту "Супер Топ-модель по-українськи", який показує Новий канал. Під час участі в третьому сезоні ТМПУ вона постійно задирала і принижувала Марго Верховцеву, а після закінчення проекту зрозуміла, що відчуває до неї симпатію.

Читайте Знай в Google News!

"У нашому сезоні ми з Гошею конфліктували, але вже на фіналі подружилися і почали добре спілкуватися. Якщо чесно, Гоша мені завжди імпонувала. Не буду брехати, вона дуже чарівна. У якийсь момент вона мені навіть подобалася. Чесно зізнаюся, що я бісексуальна, так що відчувала тяжіння до Гоші. У неї дуже дивна енергетика-не зрозумієш, чи то вона хороша, чи то погана. Я таке люблю", - зізналася Леухіна.

Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу
Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу

Після зйомок дівчата продовжили спілкуватися. Коли Настя приїжджає до Києва з рідного Харкова, то бачиться з Марго. Але романтичних відносин між ними бути не може.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я люблю більш жіночних і витончених дівчат. З ХТЗ ми можемо дружити, але не більше", - відповіла на відверте зізнання Насті Марго.

Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу
Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, краса вимагає жертв, руда бестія в "Супер Топ-модель по-українськи" взялася за зброю.

Як повідомляв Знай. ua, топ-моделі з суперсезону змінилися до невпізнання, найяскравіші перевтілення.

Також Знай. ua писав, що топ-модель з суперсезону вилетіла з шоу через травму, до останнього терпіла біль.