Телеведуча ТСН і ток-шоу Право на Владу Наталія Мосейчук в строгому і романтичному образі лицаря з Українською народною піснею "Цвіте Терен" вийшла на сцену в шоу Маскарад на 1+1.

Читайте Знай в Google News!

А в півфіналі виконала пісню Young and beautiful американської співачки Lana Del Rey. Наталя закінчила музичну школу по класу фортепіано і співає голосом меццо сопрано.

"Моя зброя чесність, а поєдинки проводжу тільки за правду. Так довго веду битву за справедливість, що від пережитих людських бід з мого серця крізь обладунки проросли квіти", - розповів лицар при знайомстві з глядачами.

Ідеї зіркових команд про те, хто ж ховається за таємничим образом української Жанни Д'арк, були різними, але лідируючими стали дві відповіді: Наталія Мосейчук або Алла Мазур. Телеведучі особисто підігріли інтригу: Алла Мазур сказала, що українки в усі часи були відважними і людина, яка вибрала цей образ повинен бути сильною і цікавою особистістю. А Наталія Мосейчук зізналася, що образ їй до душі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Наталія Мосейчук, фото: прес-служба 1+1
Наталія Мосейчук, фото: прес-служба 1+1

"Це моя улюблена ведуча 1+1, ведуча ток-шоу Право на Владу, Наталія Мосейчук", - заявив відразу Влад Яма з команди Монатіка.

Але переможну вирішальну відповідь у другому ефірі в півфіналі дала команда Потапа.

У коментарях у соцмережах глядачі вгадували Наталію Мосейчук за її фірмовим тембром голосу і писали свої захоплення: "такий душевний образ! Тільки сильна духом людина може надіти такий костюм", "її ні з ким не переплутаєш", "дуже крутий виступ", "Орлеанська діва".

Наталія Мосейчук, фото: прес-служба 1+1
Наталія Мосейчук, фото: прес-служба 1+1

"Я люблю виклики. Коли стояла на сцені разом з Бараном і Кенгуру, подумала що у нас на політичному ток-шоу, також буває ще той зоопарк. І я там відчуваю себе останнім лицарем. Тому, мабуть, і костюм у мене тут такий", - прокоментувала Наталія Мосейчук свій образ.

Говорячи про участь у маскараді, телеведуча зазначила: "найбільше мене вразила невидима в ефірі праця команди шоу - виснажлива скрупульозна робота 24/7, на великій швидкості, практично не припиняючись. Всім здається, що це ж розвага, легке, веселе, все просто. Але ні. Місяці серйозної роботи заради декількох хвилин радості телеглядача. Два моїх маленьких епізоди готували більше двох тижнів".

Наталія Мосейчук, фото: прес-служба 1+1
Наталія Мосейчук, фото: прес-служба 1+1

Наталія Мосейчук запросила зірок і журі маскараду приєднатися до суспільно-політичного життя країни і прийти в Право на владу, адже кожен з них - теж громадянин України і може впливати на зміни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ведуча "Право на владу" Наталія Мосейчук розкрила гострий момент у відносинах з чоловіком.

Як повідомляв Знай. ua, Мосейчук і Мазур потрапили у "впливовий" топ, Осадча заскочила в останній вагон.

Також Знай. ua писав, що Мосейчук і Мазур - одні з найвпливовіших жінок в Україні, а Осадча майже в кінці.