Олексій Потапенко виправдався за "подорож" до Японії разом з дружиною Настею Каменських.

У понеділок, 3 листопада, відомий український репер і продюсер Олексій Потапенко, більш відомий, як Потап, опублікував у соцмережі миле фото з дружиною Настею Каменських. На знімку парочка мило позувала на тлі хмарочосів. У геолокації до публікації артист вказав японську столицю Токіо. Деякі з фанатів відразу впізнали, що на знімку не Токіо, а вечірній Київ, а інші вирішили, що пара вирушила в Азію. Ряд українських видань написали про подорож Потапа і Насті до Японії, правда, деякі вказали, що на знімку Київ, а не Токіо.

Читайте Знай в Google News!

Наступного дня Олексій Потапенко вирішив розкрити свій обман - він записав відео, в якому розповів про прогулянку з дружиною вечірнім Києвом. Виявилося, що після публікації фото і наступних повідомлень на новинних порталах, до Потапу почали дзвонити друзі і питати, чи дійсно вони з Настею вирушили до Японії. Щоправда, у своєму відео Потапенко зазначив, що спеціально поставив японську геолокацію в надії на те, що про це напишуть у ЗМІ. Тепер артист ніби зловтішається над тим, що журналісти написали про його "подорож" до Японії.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.