Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Нещодавно зірка і мати двох дітей розлучилася з чоловіком-пластичним хірургом Едгаром Камінським, але вона не впадати у відчай і продовжує балувати фоловерів відвертими фото. Так, цього разу Камінська виклала в мережу еротичний кадр, на якому позує в стильному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Слава відображена на темному тлі, вона стоїть з широко розставленими ногами і не дивиться в камеру. На ній темно-коричневий брючний костюм-трійка чоловічого крою, жилетка якого підкреслила пружне декольте зірки. Її волосся акуратно укладені, а на обличчі яскравий вечірній макіяж. У підписі до публікації Камінська написала: "Я скрізь одна, і скрізь мій дім". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію співачки, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.