Відомий російський співак, 53-річний Філіп Кіркоров здивував шанувальників різкими змінами в житті. Артист поділився цікавим кадром, на якому постав на фоні однієї з визначних пам'яток в Дубаї.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Філіпа Кіркорова в мережі Instagram.

Публікація Філіпа Кіркорова, скріншот: Instagram
Публікація Філіпа Кіркорова, скріншот: Instagram

На знімку можна побачити відразу шістьох Філіппів Кіркорових - в різних строкатих нарядах і найнесподіваніших позах. У підписі артист пояснив, чому вирішив "розмножитися".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Вперше за 9 місяців представляю великий концерт! Вже сьогодні в Дубаї шоу #цветнастроения. Коли радий, що прийшов довгоочікуваний день - але образів і справ стільки, що хочеться створити пару своїх клонів... #размножьсебя. Побіжу готуватися! Влаштую ввечері жаришку. Look by @dolcegabbana", - підписав публікацію Філіп Кіркоров.

Віддані шанувальники почали активно коментувати фотографію, вітаючи співака з новим концертом: "Красені, мені б такого одного"; "Занадто багато Філіпа на один квадратний сантиметр, хоча... напевно, хорошого чоловіка багато не буває"; "Запаліть там сьогодні. Так, іноді хочеться, щоб у тебе було пару клонів, щоб все заплановане зробити. Look що треба на фоні "Вітрила""; "Хлопчик 20 років"; "Ура. Вітаю"; "Вітаю. Успіху і довгого життя програмі"; "Як, у Малахова Андрія фотка".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що красуня Анна Седокова розсмішила несподіваним відео, на якому Філіп Кіркоров абсолютно безкоштовно роздавав одноразові маски на одній зі станцій метро в Москві. Пізніше виявилося, що волонтером був зовсім не "король" поп-музики, а його двійник, пародист Сергій Силантьєв.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Філіп Кіркоров трепетно згадав про подружку Лободу: "Справжня королева".

Як повідомляв Знай.uа, Філіп Кіркоров вперше показав 8-річного сина в такому вигляді.

Знай.uа писав, Кіркоров в день народження Баскова згадав яскраві моменти з "натуральним блондином": перуки, алкоголь і дивні костюми.