Єдиний син української співачки Софії Ротару, 50-річний Руслан Євдокименко показав фото, на якому три свічки у підсвічнику опустились.

Чоловік частенько радує своїх підписників новими знімками, на яких постає сам, а іноді і викладає своїх родичів. У нього і дружини Світлани двоє дітей - Софія і Анатолій Євдокименко.

Читайте Знай в Google News!

Чоловік вирішив поділитися дивним знімком через погіршення погоди. Три чорні свічки символізують його погаслий настрій і опущені руки. Осіння депресія і якийсь глибокий сум, адже природа зараз завмирає перед зимою. І кожен по-різному почуває себе в цей період.

Хоча насправді, якщо подивитись з іншого боку, то віск у свічках може настільки розм’якшитись лише при надто високих температурах.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Какая погода - такое настроение... 😂", - написав він.

Підписники не пройшли повз такої можливості пореготати і активно коментують публікацію.

"Ура отопление включили 😂👍🤣", "Угораю", "Больше на жару похоже😂", "У природы нет плохой погоды 😜 Фото огонь 🔥", "😂😂😂😂😂😂😂😂😂", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як виглядали Орбакайте і Пресняков більше 20 років тому: "Володя прогуляв хорошу дружину".

Як повідомляв "Знай.ua", Боржемська з "Зважених та щасливих" помстилася Узєлкову, не сама і щаслива: "Будемо насолоджуватися"

Знай.ua писав, поки Тарзан зраджував королевою, її колишній ощасливив відразу двох дівчатко.